Váš kočárek může být ještě lepší!

Už máte skvělý kočárek, ale přece jen tomu ještě něco chybí? Pořiďte si k němu doplňky, které Vám bude každý závidět!

Krása sice není všechno a často dáváme raději přednost praktičnosti, ale proč si nedopřát obojí? Pořiďte si ke kočárku stylové vybavení, které Vám usnadní každodenní ježdění.

spiworek_letni_velvet_sesja13

A čím začít?

Hodit by se Vám mohla například bavlněná vložka do kočárku Sensillo Díky ní zvýšíte pohodlí Vašeho dítěte a sobě usnadníte práci, protože chrání kočárek před znečištěním. Můžete ji tedy snadno vyjmout a vyprat a nemusíte si lámat hlavu s čištěním kočárku.


Přidat k ní můžete třeba motýlkový polštářek, který přináší dodatečnou ochranu a drží hlavičku Vašeho dítěte pevně a bezpečně. No a pokud zjistíte, že se Vám hodí obojí, můžete mít rovnou celou sadu, ať je Váš drobeček pěkně vyladěný.

Šikovným pomocníkem může být také fusak, nebo zavinovačka pro ty nejmenší. Obojí chrání proti nepříznivému počasí a udrží Vaše dítě v teple. No a pokud ani to nestačí, můžete ho doplnit ještě o oboustrannou deku s minky, nebo bavlněnou deku s příměsí bambusu, kterou využijete i doma. Vybírat navíc můžete z široké škály vzorů a barev. Je jen na Vás, zda budete chtít Vaše dítě spíše zaujmout a zabavit veselými obrázky nebo vyberete barvu, která bude působit uklidňujícím dojmem.

Ať už zvolíte fusak nebo deku, před deštěm Vaše dítě stejně neochrání. Proto u žádného kočárku nesmí chybět pláštěnka. Některé kočárky ji sice mají v základní výbavě, ale pokud ji ten Vás zrovna nemá, rozhodně neváhejte s jejím pořízením. Nechcete přeci aby Vaše zlatíčko zmoklo a nastydlo!

Zapomínat však nesmíte ani na vlastní komfort. Od madel kočárku Vám snadno může být chladno a sahat studenými prsty na dítě také není to pravé. Řešením sice mohou být rukavice, ale ty nejsou vždy praktické. Pořiďte si raději rukávník, který Vám zajistí teplo, ale také volné ruce, připravené kdykoliv zasáhnout.

Posledním tipem, jak vylepšit Váš kočárek, je přidání úložného prostoru. Ať už jdete jen na procházku nebo na nějakou náročnější výpravu, například k doktorovi, potřebujete sebou spoustu věcí. Ale kam s nimi?

I když má kočárek vlastní úložný prostor, nechcete přece všechny své věci nechat spolu s ním někde na chodbě. Snadným řešením je správná taška, kterou můžete připevnit ke kočárku, ale zároveň je možné ji snadno sundat a odnést v ruce nebo si ji hodit přes rameno. Vše potřebné tak budete mít pořád po ruce.

To je od nás prozatím vše. Snad jsme Vás tímto přesvědčili, že dekorativní prvky nemusí být vždy zbytečné a hezké věci mohou být i praktické.

A co vy? Už víte, jak svůj kočárek vylepšíte?

 

Další články:

Autosedačka Lionelo Bastiaan RWF

Kočárek Lionelo Greet

Autosedačka Lionelo Bastiaan

 

 

postýlka Lionelo Simon

Lionelo Bell

Autosedačka Levi One

dezinfekcni-gel-50-ml